Bak mint Nap-jegy

Téged az önállóság, az önuralom és a hasznot hozó kemény munka jellemez. Kitartásban, megbízhatóságban és gyakorlatiasságban kevesen vehetnek fel veled a versenyt. De viselkedésed hűvös és kimért is lehet – gyakran fontosabbak számodra a tárgyak, mint az emberek. Ezzel együtt is nagyon odaadóan gondoskodsz másokról.

Nálad a tettek beszélnek, nem a szavak. Hihetetlenül körültekintően tervezel meg mindent, és mindig a legnagyobb türelemmel várod ki a megfelelő pillanatot.

Fokozatosan és eltántoríthatatlanul – akár egy irányított lövedék – törsz egyre feljebb és feljebb a ranglétrán, amíg fel nem érsz a csúcsra. Ha már egyszer összeállt benned az egész terv, semmi sem állíthat meg az előrejutásban.Mindez ijesztően hangozhat azok számára, akik nem a te oldaladon állnak. Ellenségeid viszont azt is tudják: senkiben sem bízhatnak meg jobban, mint benned.

Az életet komolyan veszed, célod pedig a siker. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz megingathatatlan fegyelmet és kitartást ad. Olyan önálló vagy, hogy még a legzordabb körülmények között is képes volnál boldogulni, ha úgy hozná az élet.

Természetesen nem vagy rezzenéstelen arcú munkamániás – ellenállhatatlan, száraz humorral rendelkezel; s nemcsak nehézkes, elszánt robotolással küzdesz, de nagyon könnyedén szökkensz át az élet kockázatos akadályain, ha a körülmények éppen úgy kívánják.

Az a kényszered pedig, hogy a nap mind a 24 óráját végigdolgozd, részben abból a természetes kívánságból fakad, hogy anyagilag mindig biztonságban akarod érezni magad. Nem számít, bármilyen szép összeget is kerestél, lelked mélyén él a félelem, hogy egyszer lyukas zsebbel végzed. A kevésbé realisztikus jegyek könnyelmű képviselőinek a pénzhez való viszonya egyenesen zavarba ejt!Mindig próbatételek elé állítod magad, csak hogy megnézd, mire képes az emberi agy és szervezet – olyan vagy, akár egy berepülőpilóta vagy egy maratoni futó, akik örökösen tágítják a határokat.

Azt is tudnod kell, jól gondoskodsz-e szeretteidről. Hűséges társ vagy és kiváló szülő – a gyerekek tudják, mindig ott leszel értük időben.
Egy módon még közelebb kerülhetnél az emberekhez: meg kellene tanulnod feltárni előttük az érzelmeidet, a gondolataidat, a félelmeidet, meg kellene tanulnod bízni bennük!
A hagyományokhoz ragaszkodsz mind az otthont, mind a szerelmet illetően: neked tartós kapcsolatra van szükséged. Mégis megnehezítheted a helyzetedet: semmit sem fogadsz el, ami túl könnyen jön. Több kompromisszumot köthetnél, és igazán eltekinthetnél a kisebb hibáktól.

Magadtól is éppen olyan sokat követelsz, mint társadtól vagy barátaidtól. Próbálj meg egy kicsit lazítani! Sziklaszilárd külsőd igazi gyémántot rejt – hűséges, szerető, lélegzetelállítóan érzéki vagy, olyan társ, aki a legkritikusabb nehézségeket is képes áthidalni.Mindig betartod ígéreteidet, s valamilyen belső parancs soha nem engedi, hogy összetörj. Jelenléteddel sokak életét derűsebbé teszed. Biztos léptekkel törsz felfelé, és akkora erő van benned, hogy még a csillagokat is lehozhatod az égről.

Itt az ideje, hogy még többet felfedezz igazi énedből – aszcendensed jegyének – életed társuralkodójának megismerésével, amely Nap-jegyeddel kapcsolódva egyéni módon alakítja személyiségedet.

Kíváncsi vagy mit mond az aszcendensed? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!