Bika mint Nap-jegy

Íme a szépség érzéki és érzékeny hódolója! Vagy inkább egy barátságtalan haspók?
Könnyen lehetsz mindkettő, mivel a földi javak élvezetében mindig is nagy örömödet lelted.

Így ha környezeted olyan, amilyet szeretnél (lehetőleg egy kedves vidéki táj), elégedett és kiegyensúlyozott vagy. S hasonlóképpen, ha más személyek beleillenek gondosan megtervezett életviteledbe, nincs nálad kedélyesebb ember a földkerekségen. Ha viszont a külvilágban nincs valami rendjén, lelki nyugalmad azonnal megszenvedi.

Egy jó napodon a legrosszabb, ami elmondható rólad, hogy végtelenül őszintén és szeretetre méltóan tudsz gyengéd, megbízható és egy kissé nehézkes lenni.Viszont mintha csak vörös posztót lebbentenének meg előtted, amikor valaki olyan irányba próbál terelni, amerre te nem szeretnél menni, vagy netán arra tenne kísérletet, hogy egy kapcsolat alapszabályait megváltoztassa.

Ha rossz napod van, akkor inkább csökönyös vagy, mint optimista. Morogsz, zsörtölődsz és előfordulhat, hogy nagy tivornyákon borba fojtod bánatod. Végső esetben – ahol már az ital sem segít – vak dühöd áttépi a gátakat, ami igen ijesztő látvány, de átélni sem lehet sokkal különb.
Értékes tulajdonságod, hogy érzelmeidben egyenes és őszinte vagy. Azt kapsz, amit látsz.

Szeretsz megérinteni másokat, és szereted, ha megérintenek. A szerelemben inkább érzéki vagy, mint szenvedélyes. Szereteted mély, egyszerű és tartós.
Fontos számodra, hogy legyen néhány közeli jó barátod.Sok időt és energiát fordítasz arra, hogy otthonodat kényelmessé és lakályossá varázsold. Többnyire értesz a kertészkedéshez, s gyakran készítesz saját kezűleg különböző praktikus és szemet gyönyörködtető dolgokat a lakásodba. Szakácsművészeted sem mindennapi!

Pontosan tudod, mit akarsz az életben, és kitartóan dolgozol, amíg ezt el nem éred. Hajlamos vagy azonban kizárólag a megszokott kerékvágásban haladni. Így valóságos kihívást jelent téged rávenni arra, hogy valami újjal próbálkozz. Lazíts egy kicsit régimódi, konzervatív életszemléleteden, mielőtt korai öregségre adnád a fejed!
S most légy őszinte: igazán bőkezű ínyenc vagy, vagy egy falánk alak a sok közül? Az igazság az, hogy a testedet mindennél fontosabbnak tartod: itt aztán nem törődsz a költségekkel! S meg kell jegyeznünk, még a legelpuhultabb Bika is meglepően jól mozog a táncparketten.

Legfontosabb számodra a pénz és minden anyagi természetű, birtokolható dolog – talán már a kelleténél is jobban!
De azért a lelked is megmutatkozik az állatok és a természet iránt érzett nagy szereteted révén. Különösen boldog érzéssel tölt el, ha hatalmas tölgyfákat látsz magad körül.
Érzékenyebb vagy, mint azt erőteljes, szótlan külsőd sejteni engedi – de hát végül is szeretet és harmónia planétája a Vénusz, ami a Bika uralkodó bolygója is egyben! Ha elnyomod érzelmeidet, még erős szervezeted is megsínyli: könnyen belebetegedhetsz.Ne fecséreld arra az időt, hogy a televízió előtt heversz vagy puszta testi kapcsolatokat keresel, amikor odakünn új kihívásokkal vár a világ! Ha kirekesztesz minden változást, le is húzhatod a redőnyt végleg – olyan makaccsá és önfejűvé fogsz válni, hogy még a régi jó cimboráid sem lesznek képesek elviselni téged. Nyisd ki a szíved és a füled, és tényleg hallgasd meg – ne csak halld -, amit mások mondanak!

Igazi énedről még teljesebb képet alkothatsz, ha megismered aszcendensed jegyét – személyiséged társuralkodóját -, és meglátod, miként kapcsolódik Bika Nap-jegyedhez.

Kíváncsi vagy mit mond az aszcendensed? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!