Halak mint Nap-jegy

Téged az érzések irányítanak, nem a racionalitás. Olyan vagy, akár a víz, amelyik mindenhová szabadon befolyik, és felveszi bárminek az alakját – rendkívül alkalmazkodó vagy -, és legalább olyan nehéz is megfogni, mint a Nap-jegyedet szimbolizáló két halat, amelyek össze vannak fonódva, de szüntelenül ellentétes irányba akarnak úszni.
Uralkodó bolygód a Neptun – a képzelet planétája. Ennek hatására egyrészt nem könnyű téged megfogni, másrészt bámulatos intuícióval rendelkezel.

Erősen érzelmi beállítottságú vagy, és két dolog gyakorol rád nagy hatást: az emberek és tulajdon titkos, mély éned folyamatai. Ez azonban messze nem azt jelenti, hogy gyenge és könnyen befolyásolható lennél. Sokkal inkább változékonyságra és kiismerhetetlenségre utal: családod és barátaid nem egyszer teljes mértékben kiszámíthatatlannak tartanak.Mindig boldog és derűs szeretnél lenni, így gyakran, amikor valamilyen nehézség merül fel, sűrű szabadkozások közepette elillansz. Problémáid legnagyobb része viszont sajnos nem olyan természetű, ami mellett el lehetne siklani: ezek többnyire túlfűtött fantáziád és némelykor zavaros érzelmeid termékei.

Bár ki nem állhatod az izgalmakat és a felfordulást, belső radarjaid olyan érzékenyek, hogy bárki másnál hamarabb tudod fogni a baj legelenyészőbb rezgéshullámait. Olyan vagy, mint az óceánjáró fedélzetén az egyetlen ember, aki érzékeli, hogy egy veszélyes jéghegy húzódik meg valahol a közelben.

Nem csoda, hogy a problémák elől az álmok világában, vagy az evésben-ivásban próbálsz menedéket, vigasztalást találni. Egész életedet álmodozással töltenéd, ha tehetnéd.
Olyan munkát kell találnod, amely teret enged intenzív, csapongó fantáziád szárnyalásának – ilyenek lehetnek a filmmel, a televízióval vagy a fényképezéssel kapcsolatos szakmák, de egy utazási iroda is számításba jöhet.Szelíd és kedves természeted miatt könnyen rászedhetnek gyors meggazdagodási lehetőségek ígéretével.

Mindig vannak barátaid, bár könnyek képzelheted azt, egyikük-másikuk szerelmes beléd. Legfőbb hibáid egyike az önámítás, ennek pedig végzetes következményei lehetnek kapcsolataidban.

Társ nélkül elveszett embernek érzed magad. Legszörnyűbb rémképeid az egyedüllét és az elhagyatottság érzése, amely talán onnan eredhet, hogy mindig olyan emberektől akarsz kicsikarni szenvedélyt és odaadást, akik legkevésbé haljanak erre.

Amikor viszont valóban összetalálkozol azzal a személlyel, akivel azonos hullámhosszon vagytok, forrón szerető, gondoskodó és igazán romantikus társ vagy. Emellett kapcsolatodban mindig jelen kell lennie egy kis színészkedésnek, látszatkeltésnek is – úgy érzed, csak így maradhat fenn.Gyakran elbizonytalanodsz, és nem egyszer mások segítségére szorulsz nehéz problémáid megoldásban. Ennek jólelkű és határozatlan természeted az oka. Sokkal jobban értesz ahhoz, hogy másoknak adj tanácsot, mint hogy magadon segíts!

Robbanékonyságodat jól elrejted, és igen ingerlékennyé válhatsz túl nagy megterhelés nyomása alatt. A szíved azonban lágy – senki sem kívánhatna gyengédebb szeretőt, és nincs nálad kedvesebb barát.

Igazi éned még teljesebben meg fog mutatkozni, ha megismered életed társuralkodóját – aszcendensed jegyét is, és megnézed, hogy ez Halak Nap-jegyedhez kapcsolódva miként alakítja személyiségedet.

Kíváncsi vagy mit mond az aszcendensed? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!