Ikrek mint Nap-jegy

Számodra a legtöbbet jelenő szó a szabadság. Jeligéd pedig az „Úgy gondolom…” lehetne. Bárcsak mindig ugyanaz a véleményed lenne egy dologról!

Uralkodó bolygód, a Merkúr éles elméjűvé tesz. Ennek köszönheted kíváncsi, információéhes természetedet is.

Alapvetően szellemi beállítottságú vagy. Gondolkodásod pedig oly briliáns, hogy az oktatás vagy képzés sokrétűsége ellenére is mindig legalább két lépéssel a többiek előtt jársz.

Egy percre sem vagy képes megállni – ezt mások meglehetősen fárasztónak találhatják. Előfordul, hogy sajtkukacnak tartanak, hisz még egy perce sincs, hogy leültél, máris dobolni kezdesz a lábaddal, a kezed meg újság, vagy a tv távirányítója urán kutat, tekinteted pedig nyughatatlanul ugrál egyik dologról a másikra. Pár pillanat múlva teát főzöl, majd ez szép lassan ki is hűl, mialatt elintézel „csak még egy” gyors telefonhívást.A naptárakat és a fali üzenőtáblákat egyenesen neked találták ki: gyakran ez az egyetlen mód arra, hogy nyomon kövesd zaklatott magánéletedet. Merkúr-jellemednél fogva lehet, hogy nyomon kövesd zaklatott magánéletedet. Merkúr-jellemednél fogva lehet, hogy csalfa szerető vagy, és a barátaid sem számíthatnak rád mindig. Rendszerint azonban közlékeny, megnyerő és rokonszenves viselkedésednek köszönhetően a legkényesebb helyzetekből is ki tudod vágni magad, mielőtt bárki is észrevenné, milyen megbízhatatlan is vagy valójában.

Az új arcok, helyek és elképzelések mindig vonzanak. Ezen kívánságod pedig soha nem hagy megöregedni. Bár szeretsz új dolgokat tanulni – s rugalmasságod folytán a legtöbb foglalatosságban jelentős sikereket érsz el -, jobb szereted a rövidebb utakat, s egyenesen ki nem állhatod a hosszadalmas, nagy kitartást igénylő tanulási folyamatokat.
Legrosszabb esetben (agyonhajszoltságod pedig kihozhatja belőled ideges nyugtalanságodat) átsiklasz az élet lényeges dolgai fölött: nagy lendülettel beszélsz mellé, vagy elvicceled a helyzetet, amikor munkához kellene látnod.Született üzletember vagy, de egy pillanat alatt mézesmázossá válsz, ha el akarsz menekülni a felelősség elől. Egyszerűen soha nem próbálod megkeresni a magyarázatot arra, terved miért fulladt kudarcba.

A szerelmet illetően elmondhatni rólad, nagy flörtölő hírében állsz. Nincs az az ember, aki jobban értene nálad ahhoz, miként kell valakit elcsábítani. Ugyanakkor szükséged van egy határozott, megbízható társra, aki érzelmi támaszt nyújt. De kapcsolataid bármelyike is csak akkor állja ki az idő próbáját, ha társaddal mind szellemileg, mind testileg jól megértitek egymást.

Hirtelen felbukkanásod mindig örömet jelent barátaid számára, mivel pusztán egy telefonhívással napfényessé varázsolod életüket.
Szeretsz egyszerre több munkát végezni, de mivel nem tartasz ki állhatatosan egy tevékenység mellett, könnyen elforgácsolhatod adottságaidat.Gyors, leleményes és alkalmazkodóképes vagy mindig újabb arcokat és helyeket akarsz megismerni, ez azonban hosszú távon megkeserítheti személyes boldogságodat.
Igazi éned még teljesebben meg fog mutatkozni, ha rátalálsz életed társuralkodójára – aszcendensed jegyére -, és elolvasod, hogy Kos Nap-jegyeddel miként alakítják személyiségedet, egészen egyedi, csak rád jellemző módon.

Kíváncsi vagy mit mond az aszcendensed? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!