Kos mint Nap-jegy

A Kos mindenkit maga mögött hagy lendületességével. Ki nem fogyó energiatartalékaival képtelen megérteni, miért tartják őt néha fárasztónak. Egy Kos számára az élet csupa mulatság és fizikai próbatétel – még nyugdíjasként is bátran nekivág egy maratoni futóversenynek.

Mindemellett bátor is vagy. Ha észreveszed, hogy egy idős hölgyet megtámadtak, egy gyermek, vagy egy állat veszélybe került, azonnal a segítségükre sietsz – s az öklöd is használod szükség esetén. Bármiféle igazságtalanság vagy kegyetlenség felébreszti benned a védelmező szellemet, és bármit képes lennél megtenni azokért, akiket szeretsz.
Mivel gyors észjárású, őszinte és melegszívű vagy, az emberek szívesen tartózkodnak a társaságodban. Érted a módját, hogy hogyan kell valamit véghezvinni.Magával ragadó személyiséged mintha állandóan változna, de cselekedeteid ettől függetlenül is mindig végtelenül őszinték, határozottak és impulzívak. Igen, néha rámenős és agresszív lehetsz. S az is előfordulhat, hogy erős nemi ösztönöd ejt rabul.

Vakmerő természeted veszélybe sodorhat és baleseteket idézhet elő. Ki nem állhatod viszont, ha egy pillanatra is unalomra vagy kárhoztatva. Mihelyt a munka, a játék vagy a partnered kezdik elveszíteni érdekességüket, tekinteted máris elkalandozhat.

Úgy érzed, nincs az a nehéz feladat, amivel meg ne birkóznál! Mivel mindenhez túláradó magabiztossággal és naiv gyermeki optimizmussal közelítesz, többet valósíthatsz meg, mint amiről mások csak álmodni mernek. Próbáld meg néha levetni e „türelmetlen megvalósító” álarcát, különben soha senki nem fog tudomást szerezni arról, milyen gyöngédség és érzelmesség búvik meg mögötte!

Született vezető vagy, s szeretsz mindig az élen járni.A Kos heves természetét uralkodó bolygójának, a Marsnak köszönheti, amely az erő és az erőszak planétája. Szerencsére könnyen fellobbanó haragod szalmaláng: éppen olyan gyorsan elszáll, ahogyan keletkezett. Dührohamaid és örömkitöréseid percenként váltják egymást. Bármikor kész vagy tiszta lapot nyitni – soha nem duzzognál vagy zsörtölődnél magadban.

Mindig ott kell lenned, ahol történik valami. Ez kitartó, magával ragadó társsá – és hűséges, életre szóló baráttá tesz.
Lelkesültséged határtalan, és képes vagy természetes versengési hajlamodat partnered javára fordítani, amivel egyre jobban felvillanyozod őt.

Impulzív és nagylelkű vagy, a szeretett személyeket szüntelenül ajándékokkal halmozod el, s bármikor a rászorulók segítségére sietsz.
Előfordulhat, hogy figyelmetlenséggel vádolnak, s a részletkérdésekkel való törődés sem tartozik az erős oldalaid közé – ez utóbbi különösen a pénzügyeidre érvényes. Ennek ellenére természet adta jószerencsédnek köszönhetően mindig adódnak pénzkereseti és munkalehetőségeid az életben.

Számodra fontos a siker. Szeretsz a pillanatnak élni, és barátokat is könnyen szerzel.Annak a hölgynek vagy úrnak, aki egy Kost választ társául, sziporkázónak és harcias szelleműnek kell lennie – olyannak, aki mindenben benne van mind szexuális, mind egyéb téren, és képes elfogadni a számára oly fontosnak tartott függetlenség megőrzését, ugyanakkor képes feltétlen szeretetet is biztosítani.

Energiatöbbletedet és felgyülemlő agresszivitásodat sportolással, vagy más hasznos időtöltéssel vezesd le, hogy szeretetteljes pillanatokkal adózhass partnerednek és barátaidnak. Nagyon is rászolgálnak erre! Próbáld megzabolázni féktelen függetlenségi vágyad, hogy valaki igazán közel kerülhessen hozzád!

Igazi éned még teljesebben meg fog mutatkozni, ha rátalálsz életed társuralkodójára – aszcendensed jegyére -, és elolvasod, hogy a Kos Nap-jegyeddel miként alakítják személyiségedet, egészen egyedi, csak rád jellemző módon.

Kíváncsi vagy mit mond az aszcendensed? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!