Mérleg mint Nap-jegy

A legtöbb Mérleg nagyon szeretetre méltó, rendszerint lekésik, és túl gyakran semmittevéssel tölti napjait. Egyszóval lusta.

Megnyerő külsővel áldott meg az ég, és gyakran azzal a tökéletes szépségű arccal, amely megállítja a közlekedést. Pontosan azért, mert a Mérleg olyan elragadó (az embereket gyermekkorodtól fogva rabul ejti vonzó szépséged), soha sem vagy pontos, és hagyod, hogy mások végezzék el helyetted a piszkos munkát, és vállalják a felelősséget hibáidért. Könnyű imádatra méltónak lenni, amikor mindenki kezdettől fogva az oldaladon áll, nem igaz?Fő hibáid és előnyös tulajdonságaid tulajdonképpen mind abból származnak, hogy mások kihoznak a sodrodból. Nem különösebben törődsz azzal, ha rendreutasítanak azért, mert órákat késtél – mindig találsz valami kifogást. S pontosan ezért, mert soha nem aggaszt semmi, nem lesz belőled fáradhatatlanul és kitartással dolgozó ember.

Szerencsésnek születtél, és megvan benned a Mérlegekre oly jellemző gyors kapcsolás képessége. Mindig a legmegfelelőbb dolgot mondod, a legmegfelelőbb pillanatban.
A Mérleg olyan, mint egy törékeny, féltő gonddal nevelgetett érzékeny virág – amelyik ha piszkos helyre vagy durva, közönséges, csiricsáré öltözékű, mosdatlan emberek közé kerül, elfonnyad. Soha sem fogod elveszíteni mélyen gyökerező kifinomultságodat, valamint a harmónia és a szépség iránti érzékedet.

Legértékesebb tulajdonságod az a mód, ahogyan az emberekkel bánsz, ahogyan hozzájuk viszonyulsz. Kedves, elfogulatlan, kiváló bíró lehetsz, ha nem árasztod el magad túl sok eshetőség-variációval, és szilárdan ki tudsz tartani az egyik fél mellett.Ki nem állhatod a fájdalmas érzéseket, és bámulatosan értesz hozzá, miként csomagold úgy a rossz híreket, hogy azok szinte már jónak hangozzanak. Nem meglepő, hogy beveted minden diplomáciai talentumodat és vonzerődet az általad legjobbnak tartott dolog érdekében, valamint pontosan tudod, hogyan szerezz érvényt akaratodnak – finoman, igaz, egy kicsit önzően is. Természetesen azért másokra is tekintettel vagy.

Számodra létfontosságú a szerelem – lévén uralkodó bolygód a Vénusz, a szeretet és harmónai planétája. Mivel azonban alapvetően szellemi és nem testi beállítottságú vagy, újabb és újabb kapcsolatokba élheted bele magadat. A szexualitást pedig egyenesen kirekeszted, ha a környezet vagy a helyzet nem megfelelő!

Érzelmileg felszínes és sokkal higgadtabb vagy, mint amilyennek tűnsz. Időnként pedig gépezetszerű agyad felmondja a szolgálatot, és mély depresszióba esel.
Tapintatos, megnyugtató viselkedésed is elillan egy pillanat alatt, ha azt veszed észre, hogy szeretteid közül rosszul bánnak valakivel – dühkitörésed pedig igen látványos. Rendes körülmények között ki nem állhatod a veszekedést, vagy bármit, ami nem illik előkelő szépségedhez és tökéletesen kifinomult stílusodhoz. Igazságtalanság esetén azonban kivételt teszel.Keményen tudsz dolgozni – igaz rendszertelenül -, de mindenképpen szükséged van a kulturált környezetre. Ha egy őserdei tisztásra kerülnél, táborod hamarosan fürdővel, zuhannyal, áramfejlesztőre kapcsolt hűtőszekrénnyel lenne felszerelve.

Eredeti és talpraesett vagy, megvan a saját, semmihez sem hasonlítható stílusod.

Igazi éned még láthatóbbá fog válni, ha megismered életed társuralkodóját, aszcendensed jegyét és elolvasod, miként hatnak egymásra Mérleg Nap-jegyeddel.

Kíváncsi vagy mit mond az aszcendensed? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!