Nap-jegy: Halak / Aszcendens: Bak

Az élet megpróbáltatásai rendszerint felkavarják a Halak emberét, aki erre összegömbölyödik, mint egy sündisznó, és úgy is marad! A Bak ránézésre rideg, kimért megjelenése azonban megvéd sok olyan érzelmi csapástól, amellyel egyébként nagyon nehezen tudnál megbirkózni. Felkelőjegyed jelenléte természetesen nem tünteti el a Halak állandó habozását, de kétségtelen, hogy határozottabbá tesz, és hosszú távon sikeresebbé is.Szeretsz emberek közé járni, szívesen segítesz, és mindig következetes vagy cselekedeteidben. Személyiségedben harmonikusan keveredik Nap-jegyed óvatossága és felkelőjegyed kitartása.

Továbbá a Bak azzal a Halakra nem jellemző adottsággal ruház fel, hogy képes vagy elviselni a rossz munkakörülményeket és a kényelmetlen otthont. Nem vagy az a törékeny üvegházi palánta, mint Nap-jegyed többi képviselője. Nem hátrálsz meg az akadályok elől, de könnyen lehet, hogy minden idődet aggodalmaskodással töltöd.A házasság és más hosszú távú kapcsolat nem mindig vonz, mégis az a legszerencsésebb, ha van egy társad, aki nem engedi, hogy túlzásokba ess.

Időnként beleavatkozol mások dolgába, de te tényleg törődsz az emberekkel! A jószívű Halak segíteni szeretne, a kitartó Bak pedig meg is valósítja ezt. Tökéletesen el tudnál helyezkedni különböző szociális intézményeknél.

A részvét és az éles logika igazán hozzájárulhatnak a világ terheinek könnyebbé tételéhez!Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!