Nap-jegy: Halak / Aszcendens: Halak

Nem túl előnyös párosítás, de nem tehetsz róla. Reménytelenül javíthatatlan romantikus vagy, aki kétszeresen is rózsaszínben látja a világot.

Olyan könnyen alkalmazkodsz, mint a kézhez a puha agyag, és szelíd vagy, mint egy hatalmas, lomha medve, s gyermeki is – a lehető legkedvesebb, legelragadóbb módon!
Ahogyan boldogan ellavírozol az életben, gyakran természet adta jó szerencséd az egyetlen, ami megment a totális katasztrófától. Szerencsére mindenkiből a legjobbat váltod ki, így mondhatjuk: igazi „mázlistának” születtél.Az üzleti életben és a pénzügyeidet illetően reménytelen eset vagy, szerencsére sok tájékozott, jól informált barátod van, akik megvédenek és hasznos tanácsokkal látnak el.
Határozatlanságban párodat ritkítod: ítéletnapig is eltarthat, amíg eldöntöd, melyik buszra szállj fel, és hogy tegyél-e a kávédba tejet, vagy ne.
Az élet apró-cseprő dolgai igen nagy megpróbáltatást jelentenek számodra.

Különösen kiismerhetetlen, rejtélyes a természeted, az agyad pedig minden igaz történetből egy fantáziaváltozatot sző még akkor is, ha ennek nincs semmi értelme.
Legfőbb hibád, hogy vonz a kicsapongás és a bujaság mindenféle formája – ez az élet alacsonyabb régióiba sodorhat. Ne vidd túlzásba a testi örömöket: ne károsítsd szüntelenül az egészségedet!Hajlamos vagy egyik napról a másikra élni. Meg kell tanulnod saját kézbe venni sorsod irányítását!

Fontossági sorrendben az érzelmek és a szexualitás foglalják el az első helyet, így ha ilyen téren veszteség ér, az nagyon megvisel.

Ha egy szerelemnek vége, akkor sem szeretnéd örökre leveszíteni az illetőt, inkább megtartod életre szóló barátnak.Igen jó képességekkel rendelkezel, és hírnévre is szert tehetsz – ha kilépsz álomországodból!

Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!