Nap-jegy: Halak / Aszcendens: Vízöntő

Lelkedet csordultig töltik mély érzelmeid, de megőrzöd tárgyilagos életszemléletedet is – nem az a fajta Halak vagy, aki mindig a fellegekben jár. A Vízöntő józanná teszi gondolkodásodat, megfelelően ellensúlyozva szentimentalitásodat.Nagyon jó üzleti érzékkel rendelkezel, és mindig, az utolsó fillérig tudod, mennyit ér a munkád.

Amikor csak tudsz, segítesz, bár jobban érdeklődsz közeli barátaid iránt, mint az emberek iránt általában. Gondolatolvasó képességed együttérző, eredeti természeteddel párosulva különösen megértő emberré tesz.Akaratod erős, és határozott elképzeléseid vannak az életről. Nemigen vagy képes arra, hogy valamiről teljes mértékben megváltoztasd a véleményed. A szerelmet illetően viszont pontosan az ellenkezője igaz: bárki és bármi lehetséges!

Szívesen jársz emberek közé. Jelenléted pezsdítően hat környezetedre.

Erősen ragaszkodsz másokhoz, mégis félsz a kötöttségektől, így évek telhetnek el, amíg kikötsz egy társ mellett.Tetszik a művészi pályafutás gondolata, de valószínűbb, hogy könyvelő leszel egy poros irodában, mint hogy kint tevékenykedj a szabad ég alatt.

„Próbáld, próbáld meg újra!” a jelszavad. Nem hagyományos módszerekkel tanulsz: egyenesen szívod magadba a tudást, és ezt kiválóan át is tudod adni másoknak. Türelmes és inspiráló vagy, jobbá tudod tenni a világot!

Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!