Nap-jegy: Rák / Aszcendens: Bak

Beleérző képességedhez jó adag becsvágy társul, ezért egyrészt nagyon könnyen rá tudsz hangolódni mások hullámhosszára, másrészt igen sokra viheted az életben.

Kettős, mélyen gyökerező vágy él benned a biztonság és a biztos anyagi háttér megteremtése után.

Akkor érzed csak igazán jól magad, ha hagyják, hogy a saját fejed után menj, és ha nagyobb csoportokat irányíthatsz.Választott utad a sikerhez a legritkább esetben egyenes, felkelőjegyednek köszönhetően azonban megvan benned a kellő önfegyelem és kitartás, hogy megvalósítsd elképzeléseidet. De igazi Bak sem lehetnél – túlságosan is elnéző vagy: inkább finomkodva és választékosan vitatkozol, csakhogy megőrizd a békét.

Szerinted a társadalmi szabályok arra valók, hogy betartsák és ne megszegjék őket. Nem szívesen szakítasz a megszokottal.

Mindig körültekintően és óvatosan jársz el. Ezenkívül érted a módját, hogyan fektesd be a pénzed úgy, hogy az még nagyobb haszonnal térüljön meg.

Ha sérelem ér, megbocsátasz, de soha nem felejtesz. Ugyancsak jó emlékezőtehetségednek köszönhetők legszorosabb barátságaid is.Legfőbb hibád, hogy nagyon bele tudsz bonyolódni mások problémáiba. Ne egymagad próbálj megbirkózni ezekkel: túlságosan nagy tehet róhatnak gyengéd, kifinomult érzésedre. Ha pedig engeded, hogy legyűrjenek, hetekig nem tudsz kikászálódni a mély depresszióból.

Szereted megőrizni a látszatot: még a legintimebb pillanatokban is szenvtelen és kimért lehetsz. Nálad a szerelem háttérbe szorul a munkával szemben. Viszont bárki, aki lángra lobbantja szívedet, teljes odaadásodra számíthat.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!