Nap-jegy: Rák / Aszcendens: Bika

Életed középpontját a konyha vagy a karosszék jelenti – nincs olyan ember, aki nálad jobban szeretné az otthon kényelmét, vagy a főzést. Testes alakod is ezt bizonyítja.
Te magad nem nagyon járogatsz el otthonról, de szívesen látsz másokat vendégül. Remekül el tudod őket szórakoztatni.Szerény, kedves és tapintatos a viselkedésed. Inkább feladod saját véleményedet, csakhogy elkerüld a nézeteltéréseket – vagy hogy lehűtsd a kedélyeket, ha már egyszer összetűzésre került sor.

Minden vágyad egy nyugodt, békés élet – bár ha feldühítenek, haladéktalanul megvéded magad.

Felkelőjegyed egy kis realizmust kölcsönöz álmodozó Rák-énednek. Ugyanakkor Nap-jegyed is megfelelően ellensúlyozza birtoklásra és irányításra törekvő Bika-természetedet.
Gazdag képzeletvilággal rendelkezel, de sajnos nem mindig engeded kibontakozni. Engedd szabadjára fantáziádat, hagyd, hogy adottságaid javadat szolgálják!Vonz az éneklés és a művészet – a hangod kellemes, és jó szemed van mind a szépséghez, mind a praktikumhoz.

Túlságosan gyakran lép azonban az evés iránti szenvedélyed a szerelem helyébe. Különösen akkor, ha úgy érzed, hogy képtelen vagy megbeszélni társaddal, mit vársz a kapcsolatoktól.

Szenvedélyedet gyakorta baráti viszonyulásod szorítja háttérbe. Amíg ez számodra megfelelő lehet, társadnak valószínűleg többre van szüksége.

Állhatatos, türelmes, gyakorlatias és körültekintő – unalmasnak tűnhetnek ezen jellemvonásaid. Ám ezer emberből egy, aki rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Örülj, hogy ilyen vagy!Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!