Nap-jegy: Rák / Aszcendens: Halak

Nap-jegyed és felkelőjegyed hihetetlen mélységeket rejt magában – annyira rá tudsz hangolódni mások gondolataira és érzelmeire, hogy csoda, ha marad időd saját magadra.
Alapvetően védelemre rendezkedtél be, és pontosan tudod, hogyan kerüld el azokat az eseményeket és személyeket, akik kárt okozhatnak neked.Tökéletesen átlátod mások problémáit, így mindig nagyon jó tanácsokkal tudod ellátni őket.

Kedvességednek, megértő odafigyelésednek és megnyugtató jelenlétednek köszönhetően még az idegenek is gyakran feltárják előtted a szívüket.

A romantika a te asztalod. Regényes fantáziájú ember vagy, és azt kedveled a legjobban, ha a vágyak és az érzelmek hullámai vállukra kapnak és messzire röpítenek. Sajnos, megvan ennek a rossz oldala is, ugyanis képzelgéseid rabjává válhatsz – annyira szeretsz szerelmes lenni, hogy a tartós kapcsolatot ígérő társjelöltek gyakran szenvednek attól, hogy romantikus képzeletvilágod más bájos arcok felé ragadja el tekintetedet és szívedet.Ha rosszul mennek dolgaid, hajlamos vagy a múlt emlékeihez menekülni. Kesergés helyett próbálj rájönni, mi okozta a problémát! Ha pedig ez sikerül, legközelebb – már tudatosan szemlélve az eseményeket – biztos, hogy eredménnyel fogsz járni.

A szerencsejáték, a gyors meggazdagodást ígérő lehetőségek csapdát jelenthetnek számodra, úgyhogy kerüld ezeket, ha lehet!Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!