Nap-jegy: Rák / Aszcendens: Ikrek

Gyermekes – így jellemezhetnénk. Ez azonban dicséret, nem negatívum. Tökéletesen egy hullámhosszon vagy a fiatalokkal: pontosan tudod, mi mozgatja őket.

Őszinte gyermekszeretetedet az örökké gondoskodó Rák jelenlétének köszönheted. Még ha hivatásod nem is gyermekekkel kapcsolatos, barátaid és családod körében te vagy a legnépszerűbb, legkedveltebb személy.Az Ikrek levegős jellege – még ha mennyiségileg nem is számottevő – felszínes és szellemes, állandóan karattyoló embernek tüntethet fel, akinek oly gyorsan elfogy a türelme, mint a homokórán lepergő homok.

Ugyanakkor mély és bonyolult Rák-érzelmeid annyit tesztnek, hogy nem azt kapod, amit látsz. Tulajdonképpen a szíved irányít és nem az eszed.

Felkelőjegyed lehetőséget ad arra, hogy kizökkenj a Rák megszokott életviteléből, ám arra is hajlamossá tesz, hogy könnyelműen beleugorj új, ismeretlen dolgokba.

Tapintatosan, figyelmesen és körültekintően viselkedsz. Némileg izgága, vibráló természeted pedig károsan hathat egészségedre – ugyanakkor pontosan ez az, ami miatt annyira szeretnek a társaságodban lenni!Igen fontos számodra a biztonság, de lehet, hogy ezt két otthon, vagy két szerető biztosítja. A legtöbb Rák közül téged untat legjobban közvetlen környezeted.

Szeretsz szórakozni, így a társasági élet igen fontos szerepet tölt be életedben. De e könnyed mentalitásodnak köszönhetően gyakran előfordulhat az is, hogy nem tartod be ígéretedet, elkésel a megbeszélt találkozóról, vagy éppen nem fejezed be időre a munkád.

A szerelem gyorsan és könnyen jön az életedbe – nyitott, közvetlen, új ismeretségekre mindig kész természeted megkönnyíti a megfelelő kapcsolatok megtalálását. Elpártolhat azonban mellőled a szerencse, ha két vasat tartasz egyszerre a tűzben.

Megnyerő modorodnak köszönhetően egyike vagy a legnépszerűbb embereknek!Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!