Nap-jegy: Rák / Aszcendens: Kos

A Rák bátorságának csendesen lobogó lángját a Kos virtuskodása magasra szítja. Állandóan olyan lehetőségeket keresel, ahol próbára teheted magad.
Őszintén és nyíltan viselkedsz: mindig van súlya annak, amit mondasz.

Kedves, érzékeny és melegszívű vagy. Te igazán nagyon sokat törődsz másokkal. Mindig meg kell küzdened azonban a csábítással, hogy ne saját magadat helyezd előtérbe.
Előnyös tulajdonságaid közé tartozik, hogy ismeretlenekkel is közvetlenül el tudsz társalogni. Számodra – a Rákok többségétől eltérően – nem olyan nagy probléma a gyors kapcsolatteremtés.Energiakészleteid kifogyhatatlanok. Még ha visszahúzódsz pihenni, vagy csak magadra akarsz maradni egy rövid időre, akkor is mindig megbizonyosodsz afelől, hogy senki sem kap szunyókáláson.

Most pedig essék néhány szó negatív vonásaidról. Úgy tűnik, kevesebbet őriztél meg a Rák híres tapintatából. Nyers lehetsz és szánalmat nem ismerő. Bántóan belevágsz bármilyen beszélgetésbe, ha az téged nem érdekel – vagy nem te állsz a középpontjában. Mindig megvan mindenről a véleményed, és nincs az, amit ne kifogásolnál. De nem ismered olyan jól az emberi természetet, mint ahogy hiszed. Közeli kapcsolataidban rendszerint csak azt látod meg, amit akarsz.

Egymással harcban álló két jegyed pedig ellentétes irányba húz: nem tudod, hogy az otthon vagy a szabadság szenvedélye mellett dönts-e.Kapcsolatod könnyen tönkremehet, ha egy csábító ajánlatot a partnered rovására részesítesz előnyben. Soha sem maradsz viszont sokáig egyedül! Mindig segítség nélkül és nagyon céltudatosan veszed üldözőbe azt az embert, aki felkeltette az érdeklődésedet. Csak vigyázz, hogy törvényes kereteken belül maradj…!

Az utazásban és a sportban mindig melléd szegődik a szerencse.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!