Nap-jegy: Rák / Aszcendens: Mérleg

Az otthonért rajongó Rák-éned hadilábon áll a társaságkedvelő Mérleggel.

Hagyd, hogy kicsalogassanak búvóhelyedről: szerezz barátokat, és meglátod milyen sok csodát rejteget az élet! Zeneszereteted segíthet megtörni a jeget.Jó megfigyelője vagy az emberi természetnek, és kiválóan értesz mások elképzeléseinek gyakorlati megvalósításához. Így az olyan szakmákban, mint a piacszervezés és a közönségszolgálat, jó eredményeket érhetsz el. De szép sikereid lehetnek akkor is, ha saját üzletet vezetsz. Könnyű a helyzeted, mivel a legtöbb hivatásban – különösebb erőfeszítések nélkül – az élre tudsz kerülni.

Nagy beleérző, odafigyelő és igazságos ítélőképességed folytán született közvetítő vagy. Ki nem állhatod az igazságtalanságot, de mindig nagyon tapintatosan lépsz közbe: feltétlenül el akarod kerülni a felfordulást. Néha azonban egy kicsit rövidebb idő alatt kellene meghoznod a döntést – gyakran még a vita elcsendesülése után is hosszasan mérlegeled a felek álláspontját.

Már egyébként is hullámzó kedélyállapotodat a Mérleg jelenléte még változékonyabbá teszi. Hirtelen törhet rád a szomorúság, haragod is szélsőséges lehet. Legfőbb hibád azonban, hogy mindenkinek a kedvében akarsz járni, és ezért könnyen határozatlanná válsz.Legfontosabb célod az életben, hogy társaddal összhangban élj. Ha azonban ezt nem sikerül megvalósítanod, hajlamos vagy pálcát törni e kapcsolat felett, és megpróbálsz keresni egy másikat.

Bizonytalannak érzed magad egy társ jóváhagyása nélkül: képtelen vagy egy új kabátot vagy egy illatos szappant vásárolni egyedül. Próbálj meg saját ösztöneidre és véleményedre támaszkodni!Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!