Nap-jegy: Rák / Aszcendens: Nyilas

Micsoda eltérés külső és belső között! Környezeted könnyed, társasági lénynek ismer – lelkedben pedig egy félénk, óvatos ember vagy, aki szinte soha ki nem teszi a lábát a házból.

A család rendkívül fontos számodra, így erősen ragaszkodsz otthonodhoz.

Társaságkedvelő felkelőjegyed – a Ráktól eltérően – közlékenyebbé tesz még akkor is, ha soha nem feded fel igazi érzelmeidet. Mindenesetre ugyanolyan sértődékeny és önérzetes vagy, mint a többi Rák. Ezért hagynod kellene, hogy a Nyilas lassan felolvassza az érzékeny lelkedet körülvevő jégpáncélt. Valószínű azonban, hogy szíved túlzott óvása, valamint mélyen gyökerező büszkeséged és túlzott önértékelésed nem fogják elősegíteni a kitárulkozást.Társkapcsolataidban a másik jelentéktelen hibái könnyen félrevezethetnek, mivel a szerelemről alkotott nézeteidet inkább a regények és a filmek alakítják, mint a valós élet személyes tapasztalatai – rendszerint a zökkenőmentes, szentimentális viszonyt keresed. De talán megtanít az élet arra, hogy a megpróbáltatásokkal teli kapcsolat önmagában nem rossz vagy kerülendő: átformálja személyiségedet és megmutatja az igaz értékeket.

Hűséged és ragaszkodásod nem mindennapi. De ritka az az eset, hogy még egyszer megajándékozol bizalmaddal olyasvalakit, aki egyszer már cserbenhagyott.
Aszcendensednek köszönhető nyughatatlanságod miatt a kitartás nem erős oldalad. Ennek is megvan viszont az előnye: könnyebben alkalmazkodsz az új környezethez.Ki kellene menned a nagyvilágba, hogy a kalandokat ne csak a meleg kandalló mellett ábrándozva éld meg. Számodra a legideálisabb az lenne, ha egy olyan üzleti vállalkozásban vennél részt, amely külföldre szólít, ugyanakkor hosszabb időszakokra haza is térhetsz. Bármi legyen is azonban a hivatásod, mentesnek kell lennie a mindennapok rutinjától.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!