Nap-jegy: Rák / Aszcendens: Rák

Néha elsöprő erejű érzelmi hullámok törnek rád, amelyek hirtelen bukkannak elő a semmiből, és hetekre ledöntenek a lábadról. De azért ne ess kétségbe! Páratlan érzékenységedről van pusztán szó – amely egyesek számára teher, mások számára igazi áldás lehet.A legtöbb, amit ilyenkor családod és barátaid tehetnek, hogy nyugton hagynak, amíg szépen rendbe nem jössz.

Életviteled teljesen egyedi, és nem ritka, hogy kiemelkedő zenei vagy művészi tehetséggel áldott meg az ég.
Azzal a tudattal vigasztalhatod magadat, hogy bármilyen is az életed, soha nem lesz unalmas, vagy sivár.

Semmi sem elég jó, amit szeretteid csinálnak. Ez vakká tehet, és nem veszed észre az igazi hibákat. Nem könnyű, de el kell fogadnod, hogy környezeted nem tökéletes, és te sem vagy az.Ragaszkodsz a múlthoz és a régi értékes tárgyakhoz. Az ehhez járuló tudásod és jó érzéked pedig ideális múzeumi dolgozóvá tehet.
Másik erős oldalad a tanácsadás – barátaid könnyei gyakran áztatják válladat. Meleg, kellemes hangodat pedig gyakran használod fel arra, hogy kirobbanni készülő perpatvarokat még csírájában elfojts.

Bár a romantikus csalódásokból neked is kijár; ha már egyszer beleszerettél valakibe, odaadó és védelmező társ vagy.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!