Nap-jegy: Rák / Aszcendens: Skorpió

Robbanékony vagy, mint a tüzijáték – szerencsére gyújtózsinórod nem fog szikrát túlságosan gyakran.Bár Skorpió-természeted erőteljes és mély érzelmeket kever italodba, kisebb mértékű befolyásolhatóságodat is ennek köszönheted. Ez pedig nem mindig jellemző a Rákokra. Így rendszerint képes vagy uralkodni összetett, vegyes érzelmeiden.

Pszichikus és okkultizmusra hajló természetedet a fogékony Rák megfigyelőképességének, és az erre épülő Skorpió-intuíciódnak köszönheted. Titokzatos, számító, ügyes és nagyravágyó vagy – akár egy tökéletes összeesküvő. Erős önzésedet viszont palástolni is tudod.

Ennek ellenére, ahogy öregszel, egyre őszintébben gondoskodsz másokról. Még az is lehet, hogy mágikus gyógyító erővel rendelkezel. Fejleszd ki természeted e mély adottságát, hogy megvalósíthasd igazi énedet!

Az élet számodra fekete és fehér, szeretet és gyűlölet.A szerelemben pedig inkább hazardírozol, mint hogy áldozatul essél ennek a hatalmas érzésnek. Néhány nyílt, egyenes lelkű partnered túl szeszélyesnek és bonyolultnak találhat. Titokban arra vágysz, hogy teljes mértékben uralkodj társad felett. Könyörtelenül kihasználod vonzerődet, mialatt legalább egy ajtót zárva tartasz a saját szívedben… meglehetősen akadályozó érzés a másik számára!

Amikor kitör belőled a harag – amelynek lángját rendszerint a féltékenység szítja – környezeted fedezékbe menekül és magadra hagy. Te pedig mély depresszióba süllyedsz. A keserű érzelmek felhalmozásával jövőbeli problémák kialakulásának adsz lehetőséget. A szerelem rögös út lehet számodra: ha kérsz, kapsz segítséget!Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!