Nap-jegy: Rák / Aszcendens: Vízöntő

Lelked mélyén te is ragaszkodsz a hagyományokhoz. Vakmerő és merész felkelőjegyed viszont segít kitágítani látókörödet: változások és kihívások új világát tárja eléd.
A Vízöntő még több dologra tanítja meg egyébként is gondoskodó szívedet, érdeklődési körödet pedig a közvetlen környezeteden túlra is kiterjeszti.Számodra a legideálisabb életforma, ha szabadon élhetsz és szerethetsz, valamint ha számtalan hóbortos, különc barát vesz körül. Ezen beállítottságodat némiképp tompítja vizes jellegű Nap-jegyed: a családi környezet biztos menedéke gyakran vonzóbbnak bizonyulhat ezeknél. De Vízöntő-tulajdonságaid végletességét is megélheted: ez egyéni és sajátos szemtelenséggé válhat, önmagad bátor vállalása pedig veszélyes szerelmi ügyekké, furcsa munkává, vagy botrányos barátságokká fajulhat.

Mindig készen állsz az új ötletek befogadására. De te magad is igen találékony vagy. Vonz mindenféle kutatás – még a rejtélyes, misztikus dolgoké is. Mivel pedig semmi sem kerüli el a figyelmedet, valószínű, hogy vizsgálódásaidban több eredményt érsz el, mint a felszínesebb emberek.

Igaz, nem törekszel arra, hogy minél előkelőbb helyet foglalj el a társadalmi ranglétrán, ez mégis könnyen megtörténhet – talán mert segítőkész gondoskodásod és mélyen titokzatos lelked önkéntelenül is egyre magasabbra emelnek.Rendes körülmények között nincs nálad jámborabb ember: csak akkor emeled fel a hangod, ha szükséges, mások pedig megtanulták tiszteletben tartani ezt.

Alaptermészeted szerint jókedvű és élénk vagy. A többi Rákra nem jellemzően környezeted kevésbé gyakorol rád hatást. Ezt részben tekintélyes lelkierődnek köszönheted.
A munkában saját magad legrosszabb ellensége lehetsz, ha hagyod, hogy gondolataid rosszkedvűen időzzenek múltbéli kudarcok és botlások felett.

Önértékelésed – törékeny, mint a legfinomabb kristály – rendkívül sokat jelent számodra. Erősítsd hát meg pozitív gondolkodással!

Ha partnered képes elfogadni széles baráti körödet, akkor életre szólóan hűséges társra talál benned.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!