Nap-jegy: Szűz / Aszcendens: Bak

Hideg vagy, mint a jégcsap. Nem vesztegeted a drága időt semmittevéssel és álmodozással: rendíthetetlenül végzed a dolgod a legnagyobb pontossággal és a szabályok precíz betartásával. Körültekintő vagy, alapos, és hihetetlen munkabírással rendelkezel. Fel kellene oldanod e „csak a munkának élő és soha nem lazító” mentalitásodat, amit munkatársaidtól nagyon szigorúan megkövetelsz!Természetednél fogva tartózkodó és kimért a viselkedésed. Próbáld egy kicsit leengedni e védőfalakat, különben soha nem fogod megkapni azokat az érzelmeket, amelyekre szükséged van! De azt se felejtsd el, bármennyire is szeretnéd, ha azt akarod, hogy társkapcsolatod változatlan maradjon, szükséges a változatosság benne – ez a természetes. Ha a viszony őszinte, a lényege nem változik. A fejlődéssel az igazi szeretet nem szűnik meg.

Bár félsz a visszautasítástól, a megjelenésedből sugárzó vonzerőnek köszönhetően sokan vetik magukat a lábad elé.

A Bak keményen küzd, hogy valamint elérjen az életben, a Szűz viszont elfoglalja magát a részfeladatok precíz kidolgozásával. E kettő keveredése jó üzleti érzéket eredményez, amivel hírnévre és vagyonra is szert tehetsz.Leginkább a helyreállításhoz értesz – legyenek azok öreg autók, veszteséges vállalatok, vagy szomorú, agyonhajszolt emberek! A Szűz szervezőképessége és a Bak rendíthetetlen kitartása jó igazgatót, szerkesztőt, vagy piackutatót csinálhat belőled. Ezenkívül bármilyen mentési akció, ahol végzetes hibázni és megfontolásra sincs idő, úgyszintén neked való munka.

Ha megtanulnál lazítani, felszabadulhatnának benned azok a gondolatok, amelyekkel állandóan csak emészted magad, és többet büszkélkedhetnél azzal, amit elértél.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!