Nap-jegy: Szűz / Aszcendens: Bika

Majdnem tökéletes összeállítás: jegyeid úgy illeszkednek egymáshoz, mint kesztyű a kézhez! Az eredmény pedig – közel s távol a leggyakorlatiasabb ember.
Higgadt vagy és tartózkodó, nincsenek kedélyhullámzásaid. Úgy tűnhet, nehézkesen kezdesz bele bármibe is, azok viszont, akik közel állnak hozzád, jól tudják, mi van e mögött: egy végtelenül türelmes, együttérző ember.Mindig önzetlenül barátaid és családod rendelkezésére állsz: például hajnalban – amikor még mindenki az igazak álmát alussza – készségesen kimész értük a repülőtérre; vagy bevásárló körútra indulsz velük, amikor éppen a kedvenc műsorod megy a tévében.

A benyomásoknak, hangulatoknak sokkal nagyobb szerepük van az életedben, mint általában a Szüzekében. Így legideálisabb számodra valami kellemes munka, kedves emberek között, lehetőleg valahol a természetben.

Vágyakozol arra, hogy meghitt otthonod legyen, ahol te és szeretteid kedvetekre élhetitek az életet. Határtalan boldogsággal tölt el, ha ez be is teljesül.
Lustaságod következtében könnyen meghízhatsz, hacsak nem jársz el rendszeresen tornázni, vagy úszni.

Mindig mindent rendesen végigcsinálsz, de ezt inkább rendszereteted és precizitásod, és nem ambícióid motiválják.

Partnered teljes mértékben megbízhatónak és hűségesnek ismer meg.Te az olyan társat részesíted előnyben, aki nem áll elő túl nagy követelésekkel, és különösen jól tud bánni a pénzzel. Ugyanakkor titokban amiatt nyugtalankodsz, hogy partnered elveszti irántad tanúsított érdeklődését, ezért állandóan változtatsz a dolgokon, csak hogy örömet szerezz. Soha nem esel azonban túlzásba, mindig tudod, hol a határ, s ez hasznodra válik.

A szeretet, a gondoskodás központi helyen van az életedben. Mindig szükséged van arra, hogy törődhess valakivel, ha nincsenek emberek a környezetedben, akkor egy kedves kis háziállattal!Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!