Nap-jegy: Szűz / Aszcendens: Halak

A Halak mélyre húzza a Szűz világos, rendszerezett gondolatait. Attól függően, hogy milyen szinten éled meg, ez jelenthet homályos elképzeléseket, de rendkívüli intuíciót és kreativitást is.Te vagy az első, aki a rászorulók segítségére siet.

Bár te magad soha sem szegnéd meg a törvényt, más, segítőkész embereket kedvesen rávehetsz erre. Ez azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem ismered fel a sikkasztót már egy mérföldről!

Mindig céltudatosan dolgozol, ezért észre sem veszed az unalmas, rutinszerű munkafolyamatokat, amelyek más Nap-jegyűeket esetleg már régen megőrjítettek volna. A munka számodra gyakran nem más, mint menekülés a kényelmetlen, nyugtalanító, erős testi vágyak elől.

Amíg a Szűz akadékoskodóvá, fontoskodóvá tesz, a szenvedélyes Halak minden pillantásával kompromittálja magát, mígnem egyszer bajba sodorja szívedet…
A társat illetően jobb helyzetben vagy, mint a többi Szűz: érzelmes, kitárulkozó és fogékony lelked könnyebbé teszi a kapcsolatok kialakulását. Szerencsére lágy és érzékeny szíved elég erős ahhoz, hogy átvészeljen téves ismeretségeket, amíg végül rá nem találsz az igazi szerelemre.Ha siránkozó hangulat tör rád vagy álmodozni kezdesz, felkelőjegyedet okolhatod túlságosan finom érzelmeidért.

Számtalan barátodnak segítesz egyenesbe hozni az életét: sokan vesznek körül hálájukkal és rokonszenvükkel.

A szívedet azért így – a Szűz jelenlétével együtt – is nagyon könnyen össze tudják törni: még akkor is áldozatul esel ennek, mikor szemmel látható, hogy át fognak ejteni!
Mivel a Szűz sokat foglalkozik az egészséggel – legyen az a sajátja vagy másé -, a Halak pedig kedveli az ínyencségeket, az evés-iváshoz kapcsolódó munka és írás sikert hozhatnak az életedben.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!