Nap-jegy: Szűz / Aszcendens: Ikrek

A Merkúr kétszeres hatása érvényesül itt, ezért meglehetősen nyughatatlan vagy, és szükséged van arra, hogy valamilyen módon hasznosítsd fölös energiáidat. Gyakran kapod magad azon, hogy az asztalt fényesíted, a fiókokat, a szekrényt takarítod, vagy éppen a garázst alakítod át ahelyett, hogy valami lényegesebb dologgal foglalkoznál – például a pénzkereséssel.Te nem éred be annyival, mint általában a Szüzek! A te megelégedésedhez sokkal több kell, viszont gyors, kíváncsi elméd és látszólag társaságkedvelő fellépésed segítségével könnyen átnyergelhetsz más érdekes dolgokra, vagy megismerkedhetsz új társjelöltekkel – ha úgy érzed, hogy jelenlegi kapcsolatod már nem elég megfelelő!

A közéletben jó kritikus, tanár, vagy ellenőr válhat belőled – akár a közlekedésben, akár az adóhatóságnál.

Az Ikrek mindenre hamar ráunó tulajdonságának köszönhetően magánéletedben hajlamos vagy könnyen új viszonyokat létesíteni. S lehet, hogy a Szüzekre oly jellemző élveboncolást túlzásba is viszed.

Igazán szeretsz másoknak segíteni, s valójában beszédesebb vagy, mint Nap-jegyed más képviselői általában. S bár erős kötelességérzet él benned azok iránt, akik szoros kapcsolatban állnak veled, szellemi párbajt kedvelő éned időnként hűvösnek és közönyösnek tüntethet fel.Semmiben nem tűröd a gyenge minőséget, hamar felébred benned a kritizáló hajlam, mégis meglepődsz, ha kiszemelted eltűnik a színről! Mindemellett elég ügyes vagy ahhoz, hogy szavakkal a magad oldalára állíts másokat, amikor dönteni készülsz.

Ha már egyszer megtanultad, hogy csak annyi munkát vállalj, amennyit meg is bírsz csinálni, eredetiséged és tehetséged meg fog mutatkozni.

Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!