Nap-jegy: Szűz / Aszcendens: Kos

E párosítás tényleg képes megvalósítani, amit elképzelt.

Amíg a Kos szíved tüzét szítja, a Szűz higgadt és gyakorlatias marad – megóvva ezzel tüzes, szeleburdi felkelőjegyedet attól, hogy fejjel rohanjon a falnak.
Néha azonban érezheted úgy, hogy személyiséged ellentétes irányba húz: nem tudod, hogy a fontolva haladás vagy a „kit érdekel, mi lesz, gyerünk, vágjunk bele” mellett dönts-e inkább? Ami igen fárasztó lehet a magad, de a környezeted számára is.Rajongsz az új ötletekért, de mivel alapvetően Szűz-természettel rendelkezel, mindig tudnod kell a legapróbb részletekig, hogy miként és miért működik az egész. Kifogyhatatlan energiáiddal és szisztematikus, szervezett megközelítéseddel nem csoda, hogy olyan eredményesen dolgozol.

Adottságaidat képes vagy mások szolgálatába állítani, és még arra is marad elég energiád – és kitartásod -, hogy széppé varázsold a jövőd.

Bár le nem vezetett feszültségeid gyomorbántalmat, fejfájást okozhatnak, mindig szem előtt tartod egészségedet, különösen valamilye speciális étrend betartásával.
Többet rohangálsz, mit a Szűzek általában, és nem vagy képes elkerülni, hogy a problémák kikezdjék az idegeidet. Lassíts egy kicsit!Inkább tulajdon magas mércédben bízol meg, mint hogy valaki olyan előtt csússz hason, aki kevésbé ért hozzá.

Mindazonáltal többnyire a szürke eminenciás szerepét töltöd be, s nem a vezetőét. Magabiztosságod nem ér fel a Koséval, aki szerfelett vakmerőnek és hetykének mutatkozik, s meglehetősen csinos: szükséged van egy társra, aki mellett jól érezheted magad, aki bátorságot önt beléd és segít kibontakozni.

Korlátaidon belül kiválóan megfelelsz minden kihívásnak.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!