Nap-jegy: Szűz / Aszcendens: Nyilas

A barátság rendkívül sokat jelent számodra.

Más Szüzektől eltérően hajlamos vagy elnézni a nagyobb hibákat is azoknak, akik közel állnak hozzád, bár így is örökösen megpróbálsz beszólni a magánéletünkbe! Igen, szeretsz kíváncsiskodni, és mindenbe beleütöd az orrod. De tanácsodat rendszerint szívesen veszik, mivel barátaid tudják, hogy a legjobbat akarod nekik.Türelmes, szorgalmas és lelkiismeretes Nap-jegyed kordában tartja szószátyár, lelkes, némelykor kivitelezhetetlen tervekkel előálló aszcendensedet. A Nyilas azonban időnként kilendíthet rögeszmés aprólékoskodásodból, ezenkívül tágabb életszemléletet biztosít!

S bár olyan szervezetten és tisztaságban élsz, mint bármelyik másik Szűz, felkelőjegyed nyitottabbá és megközelíthetőbbé tesz. Szintén a Nyilas pozitív hatása nyilvánul meg abban, hogy felszín alatt felgyülemlő feszültségeidet sportolással vagy utazással le tudod vezetni.Jegyösszetételed folytán mindig csak előre nézel. Könnyen előfordulhat, hogy amíg megpróbálod mások problémáit megoldani, teljesen elhanyagolod a saját életedet. Néha azonban légy önző, ha nem akarod, hogy félreállítsanak, vagy megfeledkezzenek rólad. Lehet, hogy időnként hűvösnek tűnsz, de soha nem vagy kegyetlen.

Szabad, rugalmas aszcendensed és önálló Szűz-éned képessé tesznek arra, hogy gyorsan kilépj a romlásnak indult szerelmi viszonyodból.

Legnagyobb szerelmed az utazás és a kutatás, mégis valószínű, hogy meg fogsz házasodni, méghozzá esetleg kétszer. Az egyik ezek közül egy magas társadalmi rangú személlyel, aki esetleg még híres is.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!