Nap-jegy: Szűz / Aszcendens: Oroszlán

Felkelőjegyed szenvedélyes, izzó lelkesedéssel egészíti ki személyiségedet, ami ezzel együtt is mindig megőrzi gyakorlatiasságát, tárgyilagosságát, és soha nem ragadtatnak el tulajdon szavaid. Hűvös Szűz-énedhez a melegség és nagylelkűség cseppje keveredik, ezenkívül az érzelmeidet is sokkal készségesebben mutatod ki. De elég nagy mennyiség van benned a teátrális Oroszlánból is ahhoz, hogy el tudd rejteni érzéseidet, ha el akarod!Egy kis vonzerő és kedvesség népszerűvé tesznek – mozgalmasabb életet élsz, mint Nap-jegyed többi képviselője. Az a fajta Szűz, amilyen te vagy, nem elégszik meg a leghátulsó székkel!

Kritizáló hajlamod erőteljes, ugyanakkor hasznos, szeretetteljes is: mindig nagyra becsülik a véleményedet.

Van azonban néhány szembetűnő negatív tulajdonságod. Tűz-jegyed önteltsége már kész véleményedet még jobban megszilárdíthatja, s egy elviselhetetlen, minden jobban tudó alakká tehet téged. S mivel olyan sokat tartasz magadról, hízelgéssel könnyen rávehetnek bármilyen ostoba döntésre – ez különösen társkapcsolatodra igaz!A szerelem és az Oroszlán színpadias viselkedése, valamint a rendszerető Szűz félénksége és tartózkodása keveredik személyiségedben. Így ha társaságba mész, kizárólag partnereddel mutatkozol. Ez az Oroszlán büszkélkedő hajlamának és önbizalmad erősítésének is megfelel.

Szívesen gyűjtesz értékes tárgyakat, ezért figyelned kell arra, hogy a kapcsolatokat is ilyen szemmel nézd! Ám ha egyszer rátalálsz az életre szóló társra, tiszteletben tartod függetlenségét.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!