Nap-jegy: Szűz / Aszcendens: Rák

Gondoskodó Rák-énednek köszönhetően a bajba jutott emberek mindig számíthatnak a segítségedre. Ne felejtsd el azonban, hogy saját egészséged károsítod, ha túl sokat vállalsz magadra mások problémáiból. Néha egy kicsit magadra is oda kellene figyelned, ettől még nem leszel kevésbé önzetlen velük!Szeretsz főzni, és valószínű, hogy valamilyen speciális étrend szerint élsz.

Felkelőjegyed hatására kedélyállapotod igen változékony. S bár a Szűz rendszerint tárgyilagos és higgadt, irracionális, érthetetlen rossz hangulatok törhetnek rád.
Szíved könnyen sebezhető. Rendszerint nem is engeded, hogy mások meglássák sérüléseidet, pedig neked, aki oly önfeláldozó vagy, el kellene fogadnod a feléd nyújtott segítő kezet.

Időnként elveszítheted a mértéket, erre azonban a szeretet a legjobb orvosság! Ez életet ad, elcsitítja aggodalmaidat, és magabiztossá tesz. Akkor vagy a legboldogabb, ha érzed, hogy valakinek tényleg szüksége van rád.

Kezdetben lehet, hogy nehezen jutsz pénzhez, mivel nem adatott meg neked, hogy e szerencsével szüless, később viszont, amikor megérkezik, életed végéig nem lesz gondod vele.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!