Nap-jegy: Szűz / Aszcendens: Szűz

Nincs az a jegy, amelyiknek ilyen jó szeme lenne a részletekhez – olyan vagy, akár egy két lábon járó mikroszkóp. A legtermészetesebb dolog számodra, hogy mindent megfigyelsz, így könnyen lehetnél törvényszéki szakértő, áruházi nyomozó, vagy pszichológus. Kipuhatolsz bármilyen problémát, megvizsgálod minden oldalról, azután néhány perces töprengés után rámutatsz a lényegre.Semmiképpen sem vagy azonban rosszindulatúan szőrszálhasogató, olyan ember, aki szereti kitapogatni mások gondolatainak és álmainak gyenge pontjait. Csak egyszerűen annyira gyakorlatias vagy, hogy nincs egy perc nyugtod, amíg rá nem jöttél, miért nem mennek rendben a dolgok – azután pedig nekilátsz a helyrehozásuknak.

Könnyen előfordulhat, hogy mindenbe beleütöd az orrod – de cselekedeteidet kizárólag a jó szándék vezérli. Nem is veszi ezt tőled senki rossz néven, feltéve, hogy nem oktatod ki őket.

Egyedül a családod és a társad tudják, hogy valóságos zsarnokká változhatsz, maximalistává, aki örökösen kikapja az ember kezében a seprűt meg a rongyot, hogy megmutassa, hogyan kellene „jól” csinálni!Próbáld meg ezt egy kicsit visszafogni, különben a szerelem csak elsuhan előtted, ahelyett hogy melléd csatlakozna! Pedig olyan sokat adhatsz annak a szerencsés személynek, akit társadnak választasz egy életre – partnered leghétköznapibb gondolatait is ismered, hogy mit szeret és mit nem, s ezeket meg is valósítod számára, még a legintimebb pillanatokban is.

Megingathatatlan, szilárd kapcsolatod mindig meleg, biztos menedék lesz a mindennapok vihara elől!Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!