Nap-jegy: Szűz / Aszcendens: Vízöntő

Gondolataid mélye, figyelmed minden részletre kiterjed – a Vízöntő tekintete szüntelenül a jövőt kutatja.

Amíg azonban a Szűz gyakorlatias, felkelőjegyed sokkal inkább elméleti oldalról közelíti meg az életet – könnyen kézben tarthatod és összeegyeztetheted mind a „hogyan”-okat, mind a „mi van akkor ha…” fejtegetéseket.Mindenképpen hasznos szeretnél lenni mások számára, ezért az egészségügy – vagy más ilyen jellegű foglalkozás, ahol hátrányos helyzetű embereknek segíthetsz – a legmegfelelőbb számodra.

Az utolsó csepp véredet is odaadnád olyan ügyért, amiben hiszel. De nagyobb a valószínűsége, hogy nem személyes szükségletekkel és érdekekkel, hanem világméretű problémákkal fogsz foglalkozni – például a bálnák megmentésével, vagy az ózonréteg megóvásával.

Partnered sem kapja meg ugyanazt a törődést és figyelmet, mint a tengerentúli árvák! Tulajdonképpen igen nehéz a kedvedben járni, és olyan csekélységek, mint a kivasalatlan ruha vagy egy rossz frizura, elvehetik a kedvedet egy szerelmi kapcsolattól. Valószínű, hogy az életre szóló ismeretség sokáig várat magára – felkelőjegyed különösen szereti a függetlenséget, a nagy érzelemnyilvánításoktól pedig tartózkodsz.Nem vagy olyan gyakorlatias, mint egy igazi Szűz: jobban szeretsz elmélkedni valamiről, mint azt megvalósítani. Van azonban néhány nagyon eredeti és előrelátó elgondolásod. Persze minden elővigyázatosság ellenére is érnek meglepetések.

Amikor hagyod, hogy gondolataid szabadon szárnyaljanak, igazi lángelme vagy, akire mások mindig odafigyelnek.Kíváncsi vagy a horoszkópodra? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!