Nyilas mint Nap-jegy

Az élet számodra sétagalopp. Szókimondó természetű és szabadságszerető vagy. Gyakran vérlázító a viselkedésed. A játék kedvéért játszol, s bár szeretsz győzni, a részvétellel is megelégszel. Amikor a külvilágból nem érkezik több kihívás, saját múltaddal kelsz versenyre: megpróbálod magad is felülmúlni.

Túlzottan is tisztességes, liberális gondolkozású, jóindulatú, megbízható és nagylelkű vagy. Egy kicsit menekülő típus is: mindig útra készen áll egy bepakolt kézitáska, s vagy egy eldugott jegyed is arra az esetre, ha úgy érzed, mindenképpen menned kell!

Felelősségérzeted, rugalmasságod és kiváló kommunikációs készséged biztosítják erődet.Humorod inkább nyers és durva, ami gyakran elriasztja az érzékenyebb lelkeket. Igaz, a tréfa, ha vaskos is, több a semminél! A legtöbb ember pedig ragályosnak találja e „nevessünk egyet” mentalitásodat.

Barátságossá és érzelgőssé válsz, amikor megbánod durva tapintatlanságodat, és szerencsére alapvetően kedves természetednél fogva még időben bocsánatot kérsz.
Változó tűzjegytermészetedből adódóan lelkesedésed és energiád gyorsan elillan. Életszemléleted pedig legtöbbször derű és vidám.

Önbizalmadat nehéz lenne megingatni, és időskorodig megőrzöd gyermeki tisztaságodat.

Nagyszerű szülő válhat belőled, mivel éppúgy tiszteletben tartod mások szabadságát, mint a sajátodat. A baj csak az, hogy erre a szerepre valószínűleg nem kerül sor az életedben. Rámenős, energikus tűzjegy lévén kedveled a vad, szenvedélyes szerelmi életet. Olyannak ismernek, aki nem szívesen kötelezi el magát, és aki még az oltár elől is megszökhet. „Ne szoríts korlátok közé!” a jelszavad, s ha a munka vagy a szerelem kezdenek láncra verni, hamarosan stresszes állapotba kerülsz.A munkában soha sem vagy jó ötletek híján, a részletekkel ellenben nem szeretsz bajlódni. Lehet, hogy a bőkezű és nemes lelkű Jupiter befolyása alatt születtél, de tenni is kell valamit azért, hogy igazán jól menjenek a dolgaid.

Ha túl sokat vállalsz és túl sokfelé ígérsz segítséget, sokakat cserbenhagyhatsz. Mindig újabb kihívásokra van szükséged, és minél nagyobbak, annál jobb. Kívánni sem lehetne megfelelőbbet, ha ez sport vagy valamilyen kutyákkal és lovakkal kapcsolatos tevékenység.

A munka és a társad egyaránt ösztönzőleg hatnak gondolkodásodra, így mindkettőre nagy szüksége van.

Legnagyobb megelégedésedre az szolgál, ha teljes mértékben kiterjesztheted személyiségedet. Soha nem hal ki belőled a vágy, hogy új dolgokat ismerj meg. A legjobban pedig akkor érzed magad, ha sok ember és nagy nyüzsgés van körülötted.Okos és kreatív vagy, nagy ösztönzőerőt jelentesz mások számára.

Az is előfordulhat, hogy életed végéig gyerekes marad a viselkedésed. De e gyermeki tulajdonságaid – mint az optimizmus és a lelkesedés – csak a javadat szolgálják.
Igazi éned rejtett vonásai még tudatosabbá fognak válni benned életed társuralkodójának, aszcendensed jegyének ismeretében, és az által, hogy ez miként lép kölcsönhatásba Nyilas-Nap-jegyeddel.

Kíváncsi vagy mit mond az aszcendensed? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!