Oroszlán mint Nap-jegy

Íme a csillagok királya: ellentmondást nem tűrő, tekintélyes, nagylelkű és széles látókörű.
Ezen tulajdonságaid azonban negatív végletbe is átcsaphatnak: parancsolóvá, tékozlóvá és fecsegővé válhatsz. A lustaság , a hiúság és az önteltség is hatalmukba keríthetnek, hízelgéssel pedig egy pillanat alatt levesznek a lábadról!

Egy viszont biztos: téged nem lehet semmibe venni!

Sokan tartják áldásosnak, hogy vezetőnek születtél. Nem is éreznéd máshol jól magad, mint a sor legelején. Kiválóan értesz a munka megszervezéséhez, az emberek irányításához. Bátorságodnak és másokat is magával ragadó gyermeki lelkesültségednek köszönhetően képes vagy megbirkózni olyan feladatokkal, amelyeket a legtöbben túl ijesztőnek találnak.Lényedből fakadóan nagyobbnak és elragadóbbnak látszol – függetlenül valóságos fizikai megjelenésedtől.

Időnként nagyképű lehetsz, soha nem vagy viszont rosszindulatú.

A vagyonodat is szívesen megosztod másokkal.
Ki nem állhatod, ha állandóan zaklatnak, és megmondják, mit, hogyan csinálj: szeretsz keményen dolgozni, de a saját idődben, a saját beosztásod szerint. Dicséretes tulajdonságod, hogy mindig befejezed azt, amit elkezdtél.

Soha nem ismered be, de hiú vagy, nagy gondot fordítasz arra, hogy jól nézz ki, és órákat vehet igénybe, amíg rendbe hozod a frizurádat.
Bár szívesen bohóckodsz, ha játékos kedvedben vagy, nem szereted, ha úgy nevetnek rajtad, hogy az a büszkeséged sérti.Lakhelyedet – amely rendszerint minden, csak nem rendes – fényűzően rendezed be. A legjobban pedig annak örülsz, ha zöldterület is kapcsolódik hozzá.
Otthonodat szereted benépesíteni emberekkel és állatokkal – hallgatólagos megállapodás azonban, hogy szavad törvény. Sok helyre van szükséged, hogy elhelyezhesd rajongóidat, bárhol légy is.

Amikor partnered van, hajlamos vagy minden idődet otthon tölteni, és megpróbálod kapcsolatotokat működőképessé tenni. Számodra ennek nagy a jelentősége, bármennyire is ritkaságszámba megy ez manapság. De büszkeséged is nagy szerepet játszik ebben.

Igen, ne feledkezz meg büszkeségedről, mivel ez legfőbb erősséged – és gyengeséged is egyben!

Hatalmas önértékelésed segít fel a csúcsra a munkában, és ez tesz szerencséssé a magánéletben is. Hibáid beismerésében viszont könnyen megakadályozhat.

Büszkeséged önfejűvé tehet, s hacsak nem vagy elég körültekintő, nézeteid sziklaszilárddá válnak anélkül, hogy valaha is megkérdőjeleznéd helyességüket. Amikor egyébként is töretlen önbizalmad a tetőfokára ér, egyszerűen önkényúrrá változol, aki nem hajlandó semmilyen kritikát vagy ésszerű érvelést meghallgatni.Uralkodó bolygód, a Nap, általában előtérbe helyezi érzelmeidet és őszintévé, energikussá, harsányan vidámmá tesz. Amikor azonban felhők árnyékolják be e napfényes derűt, rideg levertségben szenvedsz. Ilyenkor – hozzátartozóid kivételével – visszavonulsz a világ szeme elől.

Alapvetően fontos számodra, hogy levezethesd dühödet és felgyülemlő feszültségedet, különben megbetegedhetsz, vagy könnyen baleset érhet.
Igen figyelemreméltó, hogy míg egyfelől teljesen magadba tudsz zárkózni, teljes odaadással vagy képes másokról gondoskodni. Jóban-rosszban kitartasz barátaid mellett.
A hazardírozás mindig is vonzott, különösen, ha szívekről volt szó. A szerelem nagyon fontos számodra.

Igazi énedről még teljesebb képet alkothatsz, ha megismered aszcendensedet – személyiséged társuralkodóját – és meglátod miként kapcsolódik Oroszlán Nap-jegyedhez.

Kíváncsi vagy mit mond az aszcendensed? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!