Rák mint Nap-jegy

Bár lelkedben erőteljes érzelmek tengere háborog, kívülről nyugodtnak és visszafogottnak látszol.

Rendkívül félénk és érzékeny alkatod következtében szükséged is van arra, hogy lelki életed zárt könyv legyen illetéktelen személyek előtt.
Természeted szentimentális ugyan, ez viszont még nem tesz befolyásolhatóvá. Igen, határozott vagy: ha egyszer eldöntötted, hogy mit akarsz, véghez is viszed – csak esetleg kerülő utakon.

Amíg rejtett énedet féltve őrzöd, nem tűröd mások titkolózását: nagy jelentet rendezel, ha mások beleütik az orrukat a magánéletedbe, ugyanakkor számodra teljesen természetes, ha ezt te teszed meg velük. Így rendszerint te vagy az első, aki pontosan képes ráérezni, hogy mi történik – és mi nem – mások életében.A biztonság alapvetően fontos számodra. A családod központi helyet foglal el gondolataidban. Mélyen gyökerező vágy él benned, hogy gondoskodj azokról, akiket szeretsz. Ügyelj azonban arra, hogy védelmező hajlamod ne csapjon át a másik végletbe, és már-már fojtogatóvá kezdjen válni!

Szorgalmasan végzed a házimunkát, szeretsz főzni, és örömmel díszíted lakásodat.

Ízig-vérig hagyománytisztelő vagy, kulcsfontosságúak számodra a múlthoz kapcsolódó események és tárgyak.

Túlzott óvatosságod következtében gyakran elkerülnek döntő lehetőségek. Ezt azonban ellensúlyozod azzal, hogy kiválóan érted a módját, miként irányíts másokat, hogy megtegyék, amit akarsz.

A legcsekélyebb események, vagy hatások is mélyen megérintenek. Mindenre rendkívül érzékenyen reagálsz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyen átejthető lennél: hatodik érzéked segítségével már egy mérföldről megérzed, ha valaki rá akar szedni.A kritika – legyen az vélt vagy valós – a legrosszabbat hozza ki belőled: visszahúzódsz páncélod mögé, és nagyon hosszú ideig ki sem dugod a fejed.
Másoknál is nehezebben viseled el, ha a te rovásodra viccelnek. Néha pedig önsajnálatba merülő, ünneprontó alak vagy.

Kedélyállapotod felettébb változékony. Egy kis kertészkedés vagy vízparti séta azonban jókedvre deríthet.

Hozzá tudsz szokni az egyedülléthez, feltéve, hogy sok lehetőség kínálkozik családi és baráti összejövetelekre.

Megpróbálod elkerülni a vitát, ha lehet. De ha arra kényszerítenek, hogy megvédd magad vagy szeretteidet, egy cseppet sem viselkedsz tartózkodóan.

Valószínű, hogy csak későbbi éveidben kezdesz el kapcsolatokat kötni. Hosszú időbe telik, amíg igazán meg tudsz bízni egy másik emberben. Természetesen, azt már említenünk sem kell, hogy a durvaság bármilyen megnyilvánulása még az elején elveszi a kedved a megismerkedéstől.

Szerelmed inkább szentimentális, mint szenvedélyes. Ritkán lehet ilyen hűséges, kis igényű és megértő társat találni.Hajt a kötetlenségtudat és a kemény munka. Némelykor pedig úgy el tudsz merülni elfoglaltságodban, hogy a külvilág teljesen megszűnik számodra.
Tartózkodó külsőd mögött egy drámai, titokzatosan erőteljes személyiség lakozik, aki könnyen vonz és tart maga mellett másokat.

Igazi éned még teljesebben meg fog mutatkozni, ha rátalálsz életed társuralkodójára – aszcendensed jegyére – és elolvasod, hogy Rák Nap-jegyeddel miként alakítják személyiségedet egészen egyedi, csak rád jellemző módon.

Kíváncsi vagy mit mond az aszcendensed? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!