Skorpió mint Nap-jegy

Ha a felszín egy kicsit lehámlik, gyorsan láthatóvá válik két alapvető, legerősebb tulajdonságod – a szexualitás és a titkok.

Persze ez nem ilyen egyszerű. Fontos számodra az összetartozás, de ennek jelentése aszerint módosul, hogy a Skorpió milyen szintjét éled meg: lehet ez puszta testi vágy, de a világteremtés misztériumának – születés, halál… – ősi szimbóluma is.

S ugyanez a helyzet a titkokkal is. Ezt azzal a példával tudnánk a legjobban érzékeltetni, hogy az „ezoterikus” kifejezés annyit jelent: „titkos”. De e tanokat nem azért nevezik így, mert valami miatt elrejtik őket. Ellenkezőleg: bárki számára hozzáférhetők – szellemi fejlettség kérdése pusztán, hogy megérti-e azokat valaki. Többnyire tehát azért tartanak titokzatosnak, mert hihetetlen lelki mélységekkel rendelkezel, és e téren nemcsak a környezeted, de könnyen lehet, hogy te magad is nehezen igazodsz el.Igazán örömödet leled tudásod hatalmas tárházában annak ellenére, hogy nagyon ritkán kívánsz ebből hasznot húzni. De ez táplálja másik sürgető, életre szóló vágyadat – a hatalom utáni vágyat.

Agyad tökéletes precizitással kidolgoz bármit, mégis a legjobb eredményeket intuíciódra hagyatkozva érheted el.

A szenvedélyek vörösen izzó pokla bugyog lelkedben kitörésre készen, pusztán csak azt a percet várva, hogy éber önkontrollod alábbhagyjon kissé. S bár hűséges, keményen dolgozó, jó alkalmazott vagy, hatalmaskodó és ráadásul elvetemült gazda is lehetsz.

Rezzenéstelen pókerarcod is gyilkos szavaid – melyek mindig pontosan célba találnak – ellenére nagyon ki vagy szolgáltatva saját érzelmeidnek. Ha valaki mély tüzű, hipnotikus tekintetedbe néz, meg fogja érezni, micsoda mélységek és szenvedélyek lakoznak lelkedben. Ekkor viszont már túl késő visszafordulni!Bűverőddel bárkit megigézhetsz, hogy szolgaian rajongjon érted, te viszont csak akkor viszonzod ezt, ha teljes mértékben biztonságban érzed magad az illetővel szemben.
Végletes eltökéltséged – ami könnyen válhat rögeszméssé is – biztosítja számodra a sikert. (Sokat vársz el magadtól, de másoktól gyakran még többet.) komolyan veszed mind a munkát, mind a játékot – néha már olyan mértékben, hogy egészséged is megsínyli -, s végigcsinálsz mindent az utolsó leheletedig. Igényességed és kitartásod pedig még elbűvölőbbé tesz.

Az viszont már a negatívumok közé sorolható, hogy ha rosszra használod fel erőteljes személyiségedet, kegyetlen és erőszakos cselekedetekre ragadtathatod magad.
Azok, akik csalódást okoznak neked vagy becsapnak, meg fogják ismerni nyelved éles fullánkját. Az sem ritka, hogy bosszút forralsz ellenük.

Könnyen a luxuskörülmények és az érzékiség csapdájába eshetsz, különösen, ha már a tilosban jársz! Ugyanakkor az önmegtagadást, a hűséget és a megbízhatóságot is képes vagy a végletekig fokozni. S ha már egyszer meg tudtad fékezni féltékenységedet, hosszú, tartós kapcsolataid alakulhatnak ki, amelyek kiállnak bármilyen érzelmi vagy anyagi megrázkódtatást.

Nem könnyű veled együtt élni, mivel lenézed a gyengeség bármilyen megnyilvánulását, s könnyen befelé fordulhatsz, ha megkérdőjelezik céljaidat, vagy úgy tűnik, hogy valaki kezd kibújni irányításod alól.Próbálj meg lazítani, ne élj annyira feszült életet, ha nem akarod kitenni magad álmatlanságnak és hirtelen, drámai betegségeknek!

Mivel személyiséged ennyire erőteljes, kizárólag a hozzád hasonlóan szívós, bár némileg hajlékonyabb, alkalmazkodóképesebb társsal leszel a legboldogabb.
Igazi éned még teljesebben meg fog mutatkozni, ha rátalálsz életed társuralkodójára – aszcendensed jegyére -, és elolvasod, hogy Skorpió Nap-jegyeddel miként alakítják személyiségedet egészen egyedi, csak rád jellemző módon.

Kíváncsi vagy mit mond az aszcendensed? KATTINTS IDE!

A horoszkópod facebook oldala – Csatlakozz Te is!